16 august 2009

Top 5 vedete care au castigat titlul de Miss


Sunt frumoase si talentate si unele vedete de la Hollywood au in palmares, pe langa Grammy sau Globul de Aur, si titlu de Miss. Sa fie oare "coroana" cea care le-a deschis drumul spre succes?

Vanessa Minnillo

In 1997, frumoasa actrita a castigat titlul de Miss Adolescenta SUA, insa succesul ei nu a fost mediatizat foarte mult din cauza scandalului presedintelui Clinton cu Monica Lewinsky.

Vanessa si-a demonstrate talentul in emisiunea Live With Regis and Kathie Lee si la scurt timp a jucat in serialul de succes "The Bold and The Beautiful". Nu a ramas foarte mult in lumea filmului si din 2003, Vanessa s-a angajat la MTV unde a fost VJ in emisiunea Total Request Live.


Tiffani Thiessen

De la varsta de 8 ani a cochetat cu modeling-ul iar in 1987 a fost incoronata Miss Junior America. La scurt timp de la castigarea titlului, Tiffani a gustat din succesul cinematografic cu rolul din serialul pentru adolescenti, „Salvati de clopotel”,insa rolul care a facut-o cunoscuta a fost Valery din "Beverly Hills 90210".









Halle Berry

Halle Berry s-a facut remarcata in lumea media la doar 17 ani cand a castigat Miss Adolescenta. Acest prilej a ajutat-o sa apara în serialul tv "Living Dolls" (1989) si din acel moment, cariera ei a urcat rapid panta succesului.

In 2001 a castigat Oscarul pentru rolul din “Monster's Ball”, devenind prima actrita de culoare care a castigat acest premiu.






Michelle Pfeiffer

Cu toate ca au trecut 40 de ani de cand a castigat titlul Miss Orange Country si mai apoi, Miss Los Angeles, Michelle Pfeiffer ramane o regina a frumusetii si la 51 de ani.

Actrita a debutat pe marile ecrane in “The Hollywood Knights” (1980) dar portile succesului i se deschid odata cu rolul din pelicula “Scarface”.

In cei peste 25 de ani de cariera, Michelle Pfeiffer a castigat Globul de Aur pentru prestatia din filmul "The Fabulous Baker Boys" si a fost nominalizata de mai multe ori la Oscar.

Vanessa Williams

In 1984, la 21 de ani, Vanessa a devenit prima femeie de origine afro-americana care a castigat titlul de Miss America, dar a fost detronata din cauza unor fotografii incriminatorii. Dupa acest episod, ea a renuntat la modeling si si-a incercat norocul in muzica. Patru ani mai tarziu si-a lansat primul album „The Right Stuff“, care a primit trei nominalizari la Grammy.

Dupa cateva roluri in piese de teatru, Vanessa a intrat si in industria cinematografica, cele mai notabile roluri fiind cele din “Dance With Me“ si „Ugly Betty“.

Sursa: www.9am.ro

Niciun comentariu: