26 noiembrie 2011

Burda nr.11/2011

Stiu ca ati asteptat cu sufletul la gura sa aflati noutatile lunii noiembrie legate de vestimentatie din revista Burda...Iata ca a venit momentul sa aflam ce ne recomanda specialistii in moda pentru aceasta toamna.

Numarul 11 al revistei Burda ne-a pregatit cateva modele foarte interesante, de la rochii elegante pentru evenimente mai speciale pana la pardesiuri si trench-uri de toamna in diferite modele si tesaturi.


Toamna aceasta se poarta foarte mult animal print-ul si bulinele atat la haine, cat si la incaltaminte. Culorile care predomina in acest sezon sunt cremul, rosul si griul.


In aceasta toamna trebuie sa fim feminine mai mult ca niciodata!  Specialistii in moda recomanda purtarea rochiile si fustelor.




Inca din primele pagini, ne sunt prezentate cateva modele interesante de rochii elegante atat pentru femei mai plinute, cat si pentru femei mai slabute. Unicitatea rochiilor este data de model. Specialistii recomanda foarte mult pliurile si rochiile cambrate in nuante impunatoare de negru, gri perlat si gri petrol.



Rosul este culoarea vedeta a acestei toamne, de aceea cele mai multe modele prezentate sunt in nuante derivate, precum visiniu, rosu arprins si roz inchis. Materialele recomandate sunt stofa si satenul. Accesoriile nu trebuie sa lipseasca si aici ma refer la palarii, pentru ca ele fac intotdeauna diferenta si creeaza o nota de mister si senzualitate oricarei femei care o poarta.


In continuare, Burda ne prezinta si cateva modele interesante de paltoane si trench-uri in culori clasice.


Asa cum am mentionat mai sus, toamna aceasta se poarta animal print-ul, de aceea specialistii in moda ne recomanda si cateva modele cu astfel de imprimeuri. Culorile folosite sunt crem-ul si auriul electrizant. Nu trebuie sa uitam insa faptul ca volanasele revin la moda, asa ca trebuie sa le avem in vedere.



Spor la shopping! Pe data viitoare!

Niciun comentariu: