14 martie 2012

Ce ne recomanda Burda nr. 3/2012 pentru acest inceput de primavara


Pentru acest frumos inceput de primavara, specialistii Burda ne-au pregatit cateva tinute lejere si romantice, in ton cu natura vie.


Trendul acestei primaveri propus de marile case de moda este volanasul din talie frumos asortat la fuste si rochii in culori aprinse, chiar neon.

In continuare, Burda ne recomanda tinute cu croieli clasice, lejere, dar elegante, care dau o nota de romantism si melancolie.


Nota de baza este primavara, de aceea se pune foarte mult accent pe materialele cu imprimeu floral din satin sau orice alt material usor, ca de voal.


De asemenea, in revista vom gasi si cateva modele clasice de trench in culori calde. Ca titlul de exemplu, am ales trench-ul gri, pentru ca se potriveste aproape oricarei tinute pe care doriti sa o purtati in aceasta primavara.

Verdele, gri-ul si kaki-ul sunt culorile vedeta ale acestei perioade, de aceea in revista veti gasi destule tinute in aceste culori. Eu am ales sa va prezint o rochita midi, cu un imprimeu deosebit si o eleganta rar intalnita.

Burda prezinta si cateva modele simple de rochite de mireasa, elegante si cu o nota de romantism debordanta.

Tot in revista lunii martie, Burda ne prezinta si cateva modele retro. De exemplu bluzita cu volanase la maini, eleganta si finuta, care se poate asorta foarte usor chiar si la o pereche de blugi.

Asa cum ne-am obisnuit deja, specialistii Burda au pregatit cateva tinute si pentru fetele mai plinute. Avem in continuare o tinuta lejera in culorile pamantului, care da o nota melancolica si in acelasi timp wild.

 Burda Plus ofera si cateva tinute casual-office, care cu siguranta vor fi pe placul dumneavoastra.

Noul numar Burda (4/2012) a aparut deja in Germania si ne pregateste niste tinute vestimentare foarte frumoase si interesante. Dar va voi tine la curent cat de curand. Nu uitati ca noul numar al reviste apare in Romania la sfarsitul acestei luni.

Pana atunci, ramaneti in stilul Burda!

Niciun comentariu: