7 octombrie 2013

Se "poarta" Toyota Corolla

Pana acum v-am vorbit mai mult despre vestimentatie, dar ce-ar fi sa vorbim astazi si despre moda la capitolul masini.

De cand ma stiu am avut o afinitate aparte pentru marca Toyota - o marca cu traditie. Cele mai importante aspecte care ma fac sa raman un client fidel sunt in primul rand estetica, fiabilitatea si de ce sa nu recunosc si preocuparea continua a celor de la Toyota pentru protectia mediului, prin introducerea tehnologiei integral hibride.


Cea mai vanduta masina din toate timpurile din marca Toyota este Corolla. De curand, s-a lansat noul model si pe piata auto din Romania, un model care imbina cu succes aspectul perfect cautat la o masina, cat si fiabilitatea ei.

Ca orice femeie, primul lucru care ma atrage la o masina este estetica, iar noul model Toyota Corolla pot spune ca exceleaza la acest aspect.

Masina este una foarte spatioasa si dispune de cele mai bune dotari.

Dintre cele mai importante echipari de exterior pe care noul model Toyota Corolla le are si care mi se par foarte utile se numara:
  • farurile follow-me-home (foarte necesare pe timp de noapte, deoarece raman aprinse 30 de secunde dupa parcare, pentru a lumina calea spre casa);
  • camera video marsarier (foarte utila pentru evitarea diverselor obstacole);
  • senzorii de parcare fata si spate;
  • sistemul de asistenta la parcare (acest sistem va manevra automat masina, in sarcina soferului ramanand doar controlul vitezei).

Dotarile interioare ale noului model Toyota, care m-au impresionat si care sunt foarte importante de luat in vedere ar fi acestea:

  • sistemul inteligent de acces si pornire fara cheie;
  • volanul imbracat in piele;
  • Cruise Control (doar pentru variantele pe benzina);
  •  bord de culoare Piano Black;

  • climatizare automatica dual-zone;

  • cotiera din piele;

    • suporti pahare
Lasand la o parte aspectul impecabil, de ce sa nu vorbim si despre fiabilitatea si siguranta pe care noul model Toyota Corolla ni le ofera.

Pentru modele pe benzina puterea masinii poate ajunge pana la 132 CP, iar pentru modelele Diesel pana la 90 CP.

Un alt aspect important este transmisia manuala cu 6 trepte de viteza, fara ambreiaj, care asigura o eficienta maxima a consumului si de asemenea dotarea cu Multidrive S, care asigura un raport optim intre performanta si consum, oferind totodata si optiunea Sport.

In ceea ce priveste siguranta, noul model Toyota Corolla dispune de ABS&EBD,  sistem de control al stabilitatii si al tractiunii (foarte necesar pe timp de ploaie sau chiar de zapada), sistem de asistenta la pornirea in rampa si nu in ultimul rand un sistem de siguranta dotat cu 9 airbaguri.

Daca pana acum am vorbit de dotari si fiabilitate, ce-ar fi sa abordam un alt aspect la fel de important, si anume pretul.

Noua Corolla se gaseste in 3 variante: Corolla Sedan Terra, Corolla Sedan Luna si Corolla Sedan Sol. Diferentele dintre aceste variante sunt date de dotari.

Toyota dispune de un raport calitate-pret foarte bun in ceea ce priveste noul model Toyota Corolla. Preturile pornesc de la 13.500Euro si pot ajunge pana la 21.748 Euro, pentru cea mai scumpa varianta (Sol).

Va recomand cu incredere noul model Toyota Corolla, pentru ca asigura atat estetica si fiabilitatea, cat si siguranta necesara oricarei masini in viata de zi cu zi.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2013


Un comentariu:

fashion doctor spunea...

se poarta toyota avensis, the best of the best!