24 noiembrie 2013

Dream Car Art Contest


Dream Car Art Contest este o competitie de creativitate organizata de catre Toyota Motor Corporation, pentru copiii talentati la desen.

Concursul este dedicat minorilor cu varste de pana la 15 ani si consta in desenarea masinii visurilor, asa cum este ea vazuta prin ochii fiecarui copil.

Toyota Romania participa pentru al treilea an consecutiv la aceasta competitie si invita toti copiii talentati sa se inscrie in editia 2014 a competitiei Dream Car Art Contest.

Perioada de inscriere in concurs este 15 Noiembrie 2013 – 15 Martie 2014.


Daca ai un copil talentat la desen si ai incredere in potentialul lui, inscrie-l chiar acum in concurs si poate avea sansa de a castiga marele premiu constand intr-o calatorie in Japonia, dar si multe alte premii pe masura visurilor lui.

Desenele participante in concurs trebuie sa fie realizate exclusiv si sa apartina integral persoanelor care le semneaza.

Exista doua variante de inscriere a lucrarilor:
  1. prin depunere impreuna cu formularul de inscriere la cel mai apropiat dealer Toyota;
  2. se trimit impreuna cu formularul de inscriere prin posta la adresa Toyota Romania, Sos. Pipera-Tunari nr. 1, Voluntari, jud. Ilfov.
In iunie 2013, in Japonia, Toyota Romania a participat in etapa internationala a celei de-a 7-a editii a concursului Dream Car Art Contest si a fost desemnata marea castigatoare a acestei editii.

Anul viitor, copilul tau se poate numara printre finalistii acestei competitii de creativitate si poate avea sansa de a castiga marele premiu. Inscrie-l chiar acum in concurs si sustine-l pentru talentul lui.

Mult succes!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2013

Niciun comentariu: