24 decembrie 2013

Asternut pufos pentru un somn frumos


Perioada de dinaintea sarbatorilor este foarte incarcata pentru toti dintre noi. Fie ca nu am terminat curatenia, fie ca trebuie sa dam raportul de activitate pentru sfarsitul de an sau inca mai avem de robotit prin bucatarie pentru prepararea bunatatilor pentru masa de Craciun, totul inseamna oboseala, stres si epuizare fizica.

Dupa astfel de zile incarcate, avem nevoie de multa relaxare, odihna si mult confort. Si ce poate fi mai bun pentru asta decat o lenjerie de pat de o calitate superioara, in care sa te lasi purtat usor in lumea viselor?
Pai, va spun eu, nimic nu este mai bun decat lenjeriile de pat din bumbac dublu satinat pe care le-am gasit in magazinul online dormitor-baie.ro .

Sunt fine la atingere, confortabile, au imprimeuri de toate culorile si pe toate gusturile si raportul calitate-pret este foarte bun.

Iata cateva modele de astfel de lenjerii pe care eu, pur si simplu, le ador:


Daca si voua v-au placut aceste lenjerii de pat, acum aveti sansa de a le castiga, caci site-ul Dormitor-Baie.ro organizeaza un concurs pentru bloggeri, prin care acestia au sansa de a intra in posesia unor premii in valoare totala de 1000 RON.

Daca ai un blog si iti place sa scrii, intra si tu in concurs, postand un articol de minimum 300 de cuvinte despre lenjeria de pat. Detalii despre acest concurs, gasiti aici.

Atentie! Bloggerul cu cel mai bun articol va primi un contract de PR din partea magazinului Dormitor-Baie.ro, ceea ce inseamna volum de lucru pe termen lung asigurat, precum si o vizibilitate crescuta!

Cunosc cateva bloguri foarte bune, pe care doresc sa le invit sa participe la concursul organizat de Dormitor-Baie.ro. Acestea sunt:
Data limita pana la care puteti intra cu un articol in concurs este 30 decembrie 2013.

Va doresc sa scrieti cu spor pentru un somn odihnitor in cele mai fine lenjerii de pat! ;)

Niciun comentariu: