8 martie 2014

Farmecul zilei de 8 martie

Ziua de 8 Martie, desi este Ziua Internationala a Femeii, ea nu are aceeasi insemnatate peste tot in lume. Daca in tarile occidentale, aceasta zi este dedicata intrunirilor politice dintre femei, a simpozioanelor, a tot felul de dezbateri pe diverse teme, inclusiv sanatate, la noi in tara 8 Martie inseamna bucuria de a darui ceva, orice ( o floare, un cadou), a petrece, a te bucura.

Anul acesta de 8 martie am primit un cadou foarte interesant de la Farmec, si anume gama completa de produse antiperspirante Gerovital H3 prof.dr. Ana Aslan, adica: deodorant antiperspirant Gerovital H3 Splendide, deodorant antiperspirant Gerovital H3 Natural, deodorant antiperspirant Gerovital H3 Sensitive si deodorant antiperspirant Gerovital H3 Fresh.

Acest cadou m-a facut tare fericita, caci noua formula a acestor deodorante nu contine alcool, parabeni si ofera o protectie eficienta si o prospetime naturala, fara a lasa urme albe pe piele sau pe haine.


Mai mult decat atat, aceste deodorante au parfumuri proaspete, delicate si balsamice, care ofera o senzatie de prospetime naturala.


Cadoul primit m-a facut sa-mi aduc aminte de o intamplare din liceu in care am avut foarte mari emotii. A fost ziua in care trebuia sa-mi sustin proiectul de atestat la informatica si eram foarte nerabdatoare, dar in acelasi timp si foarte nelinistita, pentru ca nu stiam cum va decurge totul.

In asteptarea sustinerii proiectului, m-au apucat emotiile, dar am depasit momentul respectiv cu un calmogen. Astazi as fi ales un deodorant antiperspirant Gerovital H3 Fresh, care sunt sigura ca m-ar fi ajutat sa trecut mult mai bine peste acel moment tensionat.

Acest deodorant ofera o protectie de lunga durata impotriva mirosurilor neplacute ale transpiratiei si cel mai important este ca nu lasa urme albe sau galbene pe haine.

Eficienta deodorizanta crescuta este asigurata de actiunea celor trei ingrediente active, precum: sarurile de aluminiu, citrofolul si vitamina E.


Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2014

Niciun comentariu: