31 martie 2014

Schimbarile in bine incep de la par


Era un mit care spunea ca in momentul in care un barbat isi doreste o schimbare in viata lui incepe cu masina, iar femeile cu parul. Tot ce pot sa spun este ca mitul este cat se poate de adevarat. Orice femeie dornica de o schimbare in viata ei, incepe prin schimbarea de look. Si cum ar putea face acest lucru cat mai usor si mai rapid decat prin a-l vopsi, a-l tunde si a-l supune diverselor tratamente de regenerare si revitalizare.

Ei bine, da. Asa a inceput si povestea nevoii mele de schimbare.
Ma aflam dupa o perioada grea a unei triste despartiri de iubitul meu si dupa indelungi nopti de lacrimi si suspine, m-am decis ca este momentul unei schimbari in bine, asa ca mi-am luat cele mai bune haine si am pornit direct catre cel mai apropiat coafor. Pentru ca, ati ghicit, era momentul schimbarii mele de look, momentul cand trebuia sa fiu si sa ma simt cea mai frumoasa din lume. Deseori femeile simt aceasta nevoie acuta ca dupa o despartire dureroasa, sa treaca prin diverse transformari benefice, prin care isi doresc sa demonstreze ca sunt cele mai bune.

M-am asezat increzatoare pe scaunul de la coafor si am cerut sa fiu frumoasa. Asadar, m-am tuns, m-am vopsit si m-am coafat. Dupa acest mic rasfat, doamna coafeza mi-a recomandat sa folosesc un kit de tratament pentru regenerarea parului din gama Gerovital Plan tratament, caci parul meu suferise si el odata cu mine. Era lipsit de vitalitate, cadea, se uscase si scalpul se ingrasa foarte repede.

Dupa folosirea acestui kit de tratament pentru regenerarea parului de la Farmec, care este recomandat a se folosi minimum de doua ori pe an, parul meu a inceput sa se revitalizeze, firele de par au devenit mai rezistente, iar parul a capatat un luciu, o protectie aparte si un miros delicat de prospetime naturala.

In urma acestei schimbari, viata mea a devenit mult mai buna, soarele a aparut din nou pe strada mea si am reusit sa fiu din nou fericita si implinita.


Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2014

Niciun comentariu: